Onze diensten

Binnen onze salon zijn diverse disciplines. Het knippen gaat bij ons gepaard met de laatste trends en technieken. Onze kapsters volgen ieder jaar diverse trainingen. Bij het bepalen van een kapsel vinden wij het zeer belangrijk om goed te kijken naar de vorm van het hoofd en de structuur van het haar. Dit zijn bepalende elementen voor het behalen van een optimaal resultaat.

Kleuringen

Kleur is niet meer weg te denken uit onze salon. Onze kapsters zijn gespecialiseerd in kleuringen. Bij de kleuringen werken we met de hoogwaardige producten van L’Oreal Professionnel. L’Oreal sluit naadloos aan op de visie van Meridiaan Hairstyling: kwaliteit, innovatie, trend.

Verwenmenu’s

Zoals alles heeft uw haar soms net een beetje meer aandacht nodig. Bijvoorbeeld door één van onze verwenmenu’s, inclusief een kuur en een ontspannende hoofdmassage.

Bruidskapsels

De trouwdag is voor de meeste mensen een van de belangrijkste dagen in hun leven, en die dag moet dan ook perfect verlopen, en daar zullen wij ons steentje aan bijdragen. Voor het zo ver is, zijn er al aardig wat voorbereidingen aan voorafgegaan, en daarvan nemen wij een stukje voor onze rekening. Voor er überhaupt over een kapsel gepraat word, gaan we eerst met de bruid aan tafel zitten om haar wensen en tijdsindeling door te spreken en maken we een afspraak voor een proefkapsel. Op de dag dat we het proefkapsel maken gaan we kijken hoeveel tijd er mee gemoeid is, en maken we de tijdsafspraken definitief.

Galakapsels

Speciaal voor schoolfeesten, gala’s of andere bijzondere aangelegenheden.

Homme kleuring voor de man

Verschijnen de eerste grijze haren? In vijf minuten heeft u weer uw eigen haarkleur. Speciaal voor de heren hebben wij een behandeling om de grijze haren te verbergen zonder dat het er geverfd uitziet, hiervoor adviseren wij wel een afspraak te maken, zodat u met de groots mogelijke zorg en aandacht geholpen kan worden.