Behandelingen

Persoonlijke advies

Om tot een gepersonaliseerd coupe te komen moet je vakkundig zijn. Onze stylisten zijn dat omdat zij getraind worden volgens de laatste trends en kniptechnieken. Onze stylisten volgen ieder jaar diverse trainingen. Voor een perfecte coupe is het o.a. belangrijk om goed te kijken naar de vorm van het hoofd en de structuur van het haar. Dit zijn bepalende elementen voor het behalen van een optimaal resultaat.

Kleuringen

Kleur is niet meer weg te denken uit het huidig straatbeeld. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken en kleuringen. Voor onze kleuringen werken we met de hoogwaardige producten van L’Oréal Professionnel.

Haarverzorging

Zoals alles heeft uw haar soms net een beetje meer aandacht nodig. Bijvoorbeeld door één van onze intensieve maskers. Voor elk haartype hebben wij een uitgebreid verzorgingspakket.

Bruidskapsels

De trouwdag is voor de meeste mensen één van de belangrijkste dagen in hun leven, en die dag moet dan ook perfect verlopen, en daar zullen wij ons steentje aan bijdragen. Voor het zo ver is, zijn er al aardig wat voorbereidingen aan voorafgegaan, en daarvan nemen wij een stukje voor onze rekening. Voor er überhaupt over een kapsel gepraat word, gaan we eerst met de bruid aan tafel zitten om haar wensen en tijdsindeling door te spreken en maken we een afspraak voor een proefkapsel. Op de dag dat we het proefkapsel maken gaan we kijken hoeveel tijd er mee gemoeid is, en maken we de tijdsafspraken definitief.

Speciale gelegenheid

Laat je haar mooi opsteken of stylen voor jouw speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een festival, schoolfeest, gala’s of bruiloft.

Kleuring voor de man

Verschijnen de eerste grijze haren? Geen probleem. In vijf minuten heeft u weer uw eigen haarkleur. Speciaal voor de heren hebben wij een behandeling om de grijze haren te verbergen zonder dat het er geverfd uitziet.